Cursus: Coachen met Tarot

Wanneer:
28 februari 2017 @ 19:30 – 22:00
2017-02-28T19:30:00+01:00
2017-02-28T22:00:00+01:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Kosten:
€ 355, -
Contact:
Georgette Vierling

Asteria coaching Tarot cursusCoachen met Tarot geeft je een sleutel. Je opent de toegang naar je onderbewuste. Dit is een mooie uitgebreide training, een mooie opleiding, die je intuïtief en spiritueel doet ontwikkelen en je kunt met deze kennis en met behulp van de Tarot kaarten anderen helpen met het geven van inzichten.

In deze uitgebreide en waardevolle opleiding komen o.a. aan bod:
Geschiedenis van het Tarot spel, Oude betekenissen opnieuw invoelen, intuïtief werken, waardevolle intuïtie oefeningen en meditaties, Psychologie, Elementen gebruiken, De kracht achter de grote en kleine Arcana en de Hofkaarten ontmoeten, Pendelmagie, Verschillende legpatronen, Therapie en psychometrie,   Familieopstellingen, Coachtechnieken voor consulten geven of Coaching via telefoon indien gewenst. Daarbij maak je je persoonlijke inwijdingswierook. Tot slot ga je zelf aan de slag in een bijzondere miniworkshop “Magic Tarot Creations”

Dit is nog maar een deel van wat je leert. Zie het als een basis, want in al mij cursussen en workshops komt er nog veel meer bij en is volledig op jou afgestemd. Het is ook jouw persoonlijke opleiding. Traditionele kennis wordt aangevuld met nieuwe technieken en oude wijsheden van mijn oma waarvan ik de kaartlegkunst op 10 jarige leeftijd leerde. In deze vorm heb ik al in de loop van ruim 25 jaar vele cursussen mogen geven.

De opleiding duurt totaal 8 dinsdagavonden. We starten dinsdagavond 28 februari 2017. De vervolgavonden die om de week plaatsvinden spreken we onderling af i.v.m. eventuele vakanties. Na 8 les avonden volgt een terugkomavond om nog te oefenen en ervaring uit te wisselen.
De cursus is inclusief koffie, thee, versnaperingen, materiaal, kaarten, workshop Tarotcollage en certificaat. Kosten zijn € 355, –
Aanmelden? Lees de contactpagina of stuur een mailtje naar info@asteria-pythia.nl.
Lees in het gastenboek  op de pagina’s hoe men o.a. deze opleiding heeft ervaren.

* Wil je liever niet in groepsverband, dan is het mogelijk om deze opleiding individueel te volgen. Daarvoor zal er 15% extra in rekening worden gebracht.