Omhels je Inner Crone: Kwan Yin

Wanneer:
20 november 2019 @ 19:30 – 22:00
2019-11-20T19:30:00+01:00
2019-11-20T22:00:00+01:00
Waar:
Asteria Coaching
Fonteinbos 118
2715 XG Zoetermeer
Kosten:
€ 45, -
Een krachtige workshop uit de reeks: Omhels je “Inner Crone” samen met “Heksen voor Levensgeluk”

KuanYin

Kwan Yin is een  Chinese godin van vrede en voorspoed, compassie, genade en vergeving.
Haar naam betekent ‘zij die luistert naar de geluiden van de wereld’, oftewel ‘zij die de gebeden verhoort’, of ‘zij die luistert waar haar hulp nodig is’.

Wat compassie en genade betreft betekent een vriendelijker omgang met jezelf, meer sociale verbondenheid, minder angst om fouten te maken. Compassie is het vermogen om je betrokken te voelen bij pijn en lijden van jezelf en anderen, en de moed en de bereidheid hebben om er wat aan te doen. Er een sterke samenhang is tussen compassie en gezondheid, welzijn en de weerbaarheid bij tegenslag. Het nodigt je uit om de werking van mindfulness te verdiepen met heartfulness.
Deze boeddhistische godin werd vrijwel in alle huizen vereerd als de barmhartige beschermster van huis en gezin.

Uiteraard zijn we in deze workshop ook weer magische creatief en maken we iets moois van rozenkwarts

In deze workshop zit een inwijding in de zachte Kwan Yin energie verwerkt. Zij  ondersteunt het loslaten van de controle, laat onderdrukte gevoelens stromen, brengt tolerantie en medeleven, en staat ons bij het ontplooien en aanvaarden van onze zachte vrouwelijke kant.

Dit is één van de krachtige workshops om jouw Inner Crone te omhelzen en te werken aan je levensgeluk. Je leert haar kennen via de Godinnenleer, de mythologie, hoe Jean Shinoda Bolen er over schrijft, maar vooral waarin je tot jezelf komt en met de hulp van Kwan Yin aan het werk gaat, ook met de nodige gezellige creatieve intuïtieve oefeningen om jouw levensdoel te bereiken en een nieuwe levensfase in te gaan.

Klik op de afbeelding om nog meer over deze workshops te lezen. Er zijn een aantal verschillende om op verschillende manieren met jezelf aan de slag te gaan en te ontdekken welke wijsheid en magie er in jou verscholen zit om alsnog te ontwikkelen.

De workshop gaat door bij 4 personen en is inclusief koffie, thee, iets lekkers en al het materiaal.

(Oud) cursisten van Kus de Heks in je wakker krijgen 10% korting op de workshop.

aanmelden

 

 

Afbeelding: toestemming  van Sandra Stanton, copyright, www.goddessmyths.com