Samenkomst Wakkere Heksen

Midzomer – Litha

 

Gezellig dagje vol magische momenten.

Als je je voor deze uitnodiging aanmeldt, dan heb je jou Heks in je wakker gekust in mijn cursus.
Je bent al druk aan het werk met je intuïtie en innerlijke kracht, je hebt de elementen aangeraakt en je voelt je verbonden met de natuur waar je deel van uitmaakt.

Misschien heb pas of al een tijdje geleden de cursus gedaan. Het kan voor jou toch wel een pad zijn, waar je op jezelf bent aangewezen.
Zijn er dingen waar je nog tegenaan loopt? Heb je al voor jezelf een goed aanroep ritueel?
Zie dit als een terugkom dag en we vieren de midzomer met de nodige magie.

Vier het leven, vier de seizoenen.

Ik nodig je ervoor uit om op woensdag 23 juni a.s. (alleen bij mooi weer) deel te nemen in een kleine groep van maximaal 5 personen.
Is er meer belangstelling zal ik later een nieuwe groep uitnodigen.

Vanaf 10 uur is het verzamelen bij het hek van de natuurtuin in Zoetermeer. Klik hier waar je mag zijn.
Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wel vraag ik je je eigen lunch en drinken mee te nemen.
We zijn zo rond 14.30 uur klaar.

Wie doet er mee?
Ik behandel de aanvragen in volgorde van binnenkomst.

Schrijf je hier in: aanmelden

Runen Raadsels

Met deze inwijdingsweg word je zelf een Vitki of Runenmeester

Runen collage

Runen zul je vinden
Magische tekens
Goed, sterk en machtig
Die door de heer der magie zijn gekozen
Door de voorzienige Goden geschapen
En door de Opperste Wijze gekerfd.

(Edda: Runenzang van Odin)

 Odin, die door de lucht rijdt op zijn achtbenige paard Sleipnir, begeleid door een wolf Fenrir, is Oppergod van de Noorse mythologie. In een van de verhalen hing hij 9 dagen en nachten zonder eten of drinken aan zijn eigen speer gespiest aan een reusachtige wereldboom Yggdrasil. Hij verdroeg deze kwelling om voor zijn volk de kennis van de runen te verkrijgen.

De Runen is een eeuwenoud Orakel dat al in 1300 v. Chr. bestond. Vanaf de tweede eeuw v.Chr. werden runen gebruikt om de toekomst te voorspellen, te genezen, het weer te beïnvloeden en bescherming te krijgen. De oude Runen Meesters gebruikte Runen en Toverspreuken om het weer, de oogst, de liefde en de gezondheid mee te beïnvloeden.
Runen werden gegraveerd in zwaarden om de krijgsheer meer kracht te verlenen en op amuletten gedragen om liefde, voorspoed en geluk aan te trekken.

In deze opleiding stappen we uitgebreid in de wereld van Runen en in de Rune zelf. Je maakt je eigen runen set en rune bescherm amulet, bindrunen en er is ook aandacht voor Heksenrunen.

Deze inwijdingsweg  duurt 8 lessen van 3 uur voor maximaal 2 deelnemers, is inclusief versnaperingen en materiaal en de introductieprijs is € 395, –

De cursus is VOL

aanmelden

 

Magische cursussen alleen op afspraak

magisch boek

Zoals iedereen van mij gewend is staat de agenda altijd gevuld alleen in deze Corona tijd is het even iets anders.

Ik heb ervoor gekozen om de veel cursussen en trainingen individueel te geven, zonder extra bijkomende kosten voor diegene die echt willen leren.
Dit heb ik hier aangegeven per maand op de kalender om het overzichtelijk te houden. De meeste cursussen vinden in de ochtenden plaats, maar als het echt niet anders kan eventueel in de middag of avond.
Dat zijn o.a. verschillende kaartlegcursussen, maak van je (t)huis een krachtplek, kus de Heks in je wakker, Omtoveren (eventueel met max 2 personen) en de modulen van de Colour Comfort Methode.
Andere cursussen, die ik in de agenda heb aangegeven gaan gewoon door op de genoemde datum.

Consulten en readings zijn altijd op afspraak.

Individueel heeft een groot voordeel, het is nog meer persoonlijk met veel meer informatie.
Een nadeel is wel dat door deze spreiding de dagen snel gevuld zijn.
Heb je interesse? Vraag dan naar de mogelijkheden of spreek af en klik hier

Graag tot ziens!

 

Training Waarzeggen & Voorspellen

wordswag_1590140706327

De training Waarzeggen & Voorspellen in de praktische kunst van het orakelen of divineren is ontstaan door mijn fascinatie voor deze waarzeg- en voorspelkunst in het algemeen. Het begon na de ontmoeting van Pythia’s orakel van Delphi en de oude kennis vele jaren erna, waarin ik vele workshops gaf.
Deze training heb ik al mijn kennis gebundeld met stap voor stap voor basistechnieken en principes van uiteenlopende, hedendaagse voorspellingsmethoden. Klik op de afbeelding om meer te lezen.

Je leert in deze training hoe je je lotsbeschikking en van je vrienden kunt interpreteren en hoe je antwoorden op vragen krijgt, zodat je verder kunt op je levenspad.
Je kunt voorspellen met verschillende methoden en voorwerpen. Elk voorwerp en gereedschap spreekt zijn eigen taal. Je kunt veel orakelmethoden uitproberen om te ontdekken met welke je de meeste affiniteit hebt. Vervolgens kunt je contact krijgen met de indrukwekkende krachten van het universum.
In zes lessen van c.a. 3 uur maak je je orakel-kistje die je kunt vullen met een aantal verschillende en persoonlijke orakel voorwerpen die jezelf gaat maken.

Wat komt er aan bod:

 • Meditaties en visualisaties om je mediumschap te ontwikkelen,
 • Verbinden met je gids, beschermengel of hogere zelf
 • Zuiveren, beschermen en afstemmen
 • Do’s & don’ts over het kaartlezen
 • We werken met orakels uit de natuur, voorwerpen lezen, waarzeggen uit toeval.
 • De onderwerpen zoals droomuitleg, automatisch tekenen, koffiedik- of theeblaadjes lezen, kaarten, pendel, kaarsen, rook, kleuren, voorboden- en tekenen, pendel, kristallen bol, pendel, psychometrie, lotsorakel en nog veel meer.

Na de training krijg je een certificaat en krijg je 10% korting op een aanvullende waarzeg en voorspel cursus naar keuze, zoals tarot of andere waarzegkaarten, runen, ogham, kleuren en kristallen.

aanmelden

Vier de Seizoenen met Tarot

vier de seizoenen

Leven met het Wiel van het Jaar en reizen door de seizoenen. Wat kom je tegen op je pad?  Waarin wil je hulp om verder te gaan. De magische energie van tarotkaarten, waarmee je dieper gaat werken geeft je veel duidelijkheid in jouw nieuwe levensrichting.
Een prachtige wijze om tarot op een speciale manier te leren kennen, maar vooral de kracht van de seizoenen door je leven te weven om nog en meer uit het leven te halen. Deze training sluit prachtig aan bij de cursus “Omtoveren“, maar is ook los te volgen als je de cursus “Kus de Heks in je wakker” hebt gedaan.
Tijdens de Vier de seizoenen met Tarot cursus leer je de acht jaarfeesten op jou eigen wijze in te vullen en te ervaren.

Wat komt er allemaal aan bod:

 • Krachten van de seizoenen en haar kleuren,
 • Klachten over seizoenswisselingen en stemmingen,
 • Diepere verbinding met de natuur en met jezelf
 • Je gaat je nog meer je in je element voelen,
 • Een speciaal Tarot deck ontdekken met heel veel oefeningen.
 • Je gaat acht magische jaarfeesten vieren op traditionele wijze met persoonlijke aandacht,
 • Rituelen, Meditaties en Opstellingen
 • Er is ook veel aandacht voor zon, maan en sterren
 • Er zijn mooie magisch creatieve workshops
 • En nog veel meer om jouw eigen pad te ontdekken om jouw nieuwe levensstijl te vullen.
 • Leuke opdrachten en nog veel meer

De training duurt 8 lessen en is individueel.

Lees hier wat het kost

aanmelden

Voorspellen met Kristallen

voorspellen met kristallen

NB. De cursus of workshop datum is onder voorbehoud. 
In verband de verbouwing aan ons wooncomplex, waarin ook mijn praktijk bevind, is een definitieve datum niet goed in te schatten. Helaas heb ik hierop geen invloed.  Je kunt je gewoon voor de cursus/workshop aanmelden, alleen wordt hij wel op dezelfde dag, maar later ingezet. Dit overleg ik natuurlijk. Excuses voor het ongemak.

Waarzeggen of voorspellingen doen is een magisch proces, waarbij verschillende middelen worden gebruikt om een glimp van de toekomst te vangen. De meesten kennen inmiddels het kaartleggen, koffiedik kijken, voorbij drijvende wolken of het bestuderen van theebladeren enz.
Lees hierover meer bij orakels.

Het werpen en schouwen van kristallen is wel een bijzondere manier om inzicht te krijgen. Deze cursus is niet, zoals een van de velen cursussen over kristaltherapie, hoewel hierover het een en ander wel wordt besproken. De nadruk ligt op de magische kracht, gebruiken en het orakel. Weer een mooie bijdrage aan je intuïtieve ontwikkeling.

Wat komt er aan bod:

 • De magie achter de stenen, naast de emotie en helende kracht
 • Maak kennis met de engel, de elf, de godin, de magiër, de Crone, de zon, de maan, de ster, enz enz.
 • Voorspellen met regenboogstenen
 • Voorspellen met de Tarot stenen uit de grote arcana
 • Jouw persoonlijke grid maken die je voor het waarzeggen of orakel ten alle tijden kunt gebruiken

Zelf werk ik sinds de jaren tachtig  met deze prachtig lichtwezens uit het mineralenrijk en heb er verschillende diploma’s voor gehaald. Naast deze cursus wordt er ook in de Reiki II cursus en Reiki opfris cursus gewerkt, waar de helende kant van de stenen worden benadrukt in combinatie met Reiki, lees meer hier

De cursus is inclusief koffie, thee, iets lekkers, materiaal, set orakelkristallen ter waarde van ca. €100, – en certificaat.

voorspellen met kristallen

aanmelden

 

 

Zonnenbloemenfoto: Wild Unknown

Workshop: Reinig je Ruimte

Clear_Your_Space (1)

Een sfeer in huis weerspiegelt de gevoelens en opvattingen van de bewoners zowel in positieve als in negatieve zin. Deze energieën zijn vooral invloeden van buitenaf, die we ongewild meenemen of binnen krijgen door bezoekers, media enz. Een troebele, bedrukte sfeer is namelijk niet altijd te wijten aan de invloed van de huidige bewoners. De energie van bijvoorbeeld verbouwingen, vorige bewoners of straling enz. kan dezelfde uitwerking hebben op de atmosfeer in de ruimte.
Als kind nam ik van alles waar in elk huis. Huizen zijn voor mij ook heel belangrijk, want zij bieden jou bescherming en veiligheid. Je moet er je rust kunnen vinden en thuis voelen.

Workshop: reinig je ruimte geeft je een goede “thuis” basis in reiniging en bescherming van je eigen ruimte.
Geen standaard kennis, geen algemene adviezen, maar persoonlijk invoelen en uitwerken op eigen kracht is wat deze workshop biedt.
Mijn oude kennis, ervaring met veel oude tradities en mediumschap vullen aan.
Je maakt jouw eigen ruimtereiniging en bescherm attributen aan jouw wooncomfort en krachtplek.
We werken met numerologie, kristallen, kruiden,  etherische oliën, wierook, symbolen, engelen energiën,  verschillende soorten magie.
En je krijgt een huisreading. Fijn met Nieuwjaar voor de deur.

Deze workshop vind plaats op vrijdagochtend 29 november a.s. van 9.30 tot 12.30 uur
Kosten zijn € 45, – inclusief koffie, thee, versnaperingen en al het materiaal.

Wil je een uitgebreide mooie cursus om nog meer aan je (t)huis te werken?
Leren over kleurgebruik en magische feng shui?
Op 3 februari 2020 start er een mooie uitgebreide Hestia cursus: Wonen op jouw krachtplek. Lees meer hier
In deze cursus krijg je de tools aangereikt om elke woning die jij in jou leven betrekt positieve energie in te blazen.
Na het volgen van deze workshop krijg je 15% korting op deze cursus.

lifestyle winter

Ben jij klaar voor rust, ruimte en harmonie?

aanmelden

Werken met Kipperkaarten

collage 2

De meesten kennen de Mlle Lenormand en de Zigeunerkaarten.
Kipperkaarten zijn voornamelijk in Duitsland bekend waar ze oorspronkelijk vandaan komen.
Kipperkaarten zijn pure waarzeggerskaarten en werden rond 1870 ontworpen door Susanne Kipper. Zij had de waarzeggerij met Lenormand en Zigeuner-kaarten van een zigeuner familie geleerd. In haar geboortestad Berlijn werd ze erg populair vanwege haar exacte prognose.

Als je liefhebber bent van waarzegkaarten is de kennis en diepgang van Kipperkaarten een mooie en waardevolle aanvulling

Wil jij ook deze bijzondere kaarten leren kennen en ermee werken om ook zo je intuïtie te ontwikkelen?
Dat kan in 2 gezellige avonden op 29 oktober en 5 november a.s. van 19.30 tot 22.00 uur
inclusief koffie, thee, iets lekkers, materiaal, eigen set kipperkaarten, werkkristal en certificaat.

kipperkarten asteria

aanmelden

Nieuwe training: Omtoveren in 9 maanden – voel je als herboren

Een magische training voor krachtige vrouwen, en wie dat wil worden

wordswag_1580300843967

De Coronamaatregelen is deze training verplaatst naar deze datum
Deze training gaat wel op  28 november a.s. door. en is VOL

In de nieuwe, intensieve training “Omtoveren” ontdek je je eigen krachten als magische vrouw opnieuw, in negen maanden.
Technieken en inzichten, werkvormen en pure verwennerij – je krijgt het allemaal tijdens de training “Omtoveren”.
Het doel van de training: gelukkig zijn met jezelf en het leven dat bij jou past.

Ingrediënten voor gelukkig leven

Geluk is magisch. Veel te vaak denken we dat ons geluk afhangt van allerlei omstandigheden, terwijl de echte sleutel tot geluk in onszelf ligt.
Voor elke vrouw die dit beseft geef ik al jaren losse cursussen en workshops die je het geluk in jezelf laten beleven. Ze gaan over de belangrijke ingrediënten voor een gezond en gelukkig leven.
Schoonheid, spiritualiteit, creativiteit, kleur, ontspanning, gezondheid, sfeervol wonen, een stralend uiterlijk, persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en magie.

Ervaar hoe krachtig je eigenlijk bent

Voor wie alles wil

Al deze krachtige workshops, samen met de cursus Kus de Heks in je wakker, heb ik nu ondergebracht in de training “Omtoveren”.
Een groei- en ontwikkelingsplan om al die aspecten van geluk opnieuw te onderzoeken en te bekrachtigen. Negen maanden lang werk je alleen aan jezelf om opnieuw geboren te worden.
Eens per maand heb je een hele dag puur voor jezelf, als je deelneemt aan de training. Je kust jouw krachtige vrouw-zijn wakker in jezelf.
En na die negen maanden voel je je werkelijk als herboren. Met nieuwe, misschien onverwachte krachten die je dagelijks leven bijzonder en magisch maken.

There’s a witch in every woman

Wat leer je tijdens de training “Omtoveren”kopie

 • Wie benik, wat wil ik, wat kan ik.
 • Terug naar je natuur
 • Ode aan jouw ziel
 • Het ontwikkelen van je intuïtie, leren varen op je innerlijk kompas
 • Van alles over de psychologie van magische spiritualiteit
 • Leer der wijsheden vanuit sjamanisme, druïdisme en hekserij.
 • De psychologie van kleur en jouw persoonlijke kleuren,
 • Je vrouwelijke krachten herinneren en activeren
 • Je in je element voelen en de seizoenen vieren,
 • Je ervaart uitgebreid de helende kracht van kristallen, aromatherapie en kruidenmagie.
 • Spirituele technieken zoals divinatie, rituelen om tot meer zelfkennis en persoonlijke kracht te komen.
 • Je ontmoet de zusters van de zwarte maan en de maangebruiken,
 • Je maakt en leert werken op je persoonlijke krachtplek
 • Er is aandacht voor huis- , tuin- en keukenmagie
 • Er zijn magisch creatieve workshops en
 • Er zijn Engelen, Godinnen en magische wezens aanwezig.
 • Je leert Reiki en ontvangt een inwijding
 • Je krijgt huiswerk mee voor jouw dagelijkse onderhoud
 • En nog veel meer om jouw eigen pad te ontdekken met veel persoonlijke coaching

Huis, lichaam, geest en ziel 

Mijn uitgangspunt is dat huis, lichaam, geest en ziel een onlosmakelijke eenheid vormen. Daarom help ik je op al deze terreinen om nog meer te worden wie je eigenlijk bent, zodat jij weet wat jouw volgende stappen zijn.

Hoe, wat, waar

De training vindt eens per jaar plaats en wordt elke laatste zaterdag van de maand gegeven, negen maanden lang, waarin je op reis gaat met en in jezelf..
Normaal gesproken is de groep 3 vrouw sterk.
Nu met de huidige situatie en Corona regels wordt de cursus individueel en wordt een hele dag omgezet naar ruim 3 uur les.
Er wordt gezorgd voor koffie, thee, versnaperingen, al het materiaal en certificaat.
De introductieprijs is € 650, – als je het bedrag in één keer voldoet. Je mag ook per les betalen en dan zijn de kosten per les € 77, –
Alle bedragen zijn inclusief BTW.
Elke les is op de laatste zaterdag van de maand van 9.30 tot 13.30 uur, maar kan gewoon ook op een andere dag op afspraak.
De eerste les start 28 november 2020 in de week van wassende maan.

Ben je klaar voor een nieuwe levenswijze met al je kracht?

aanmelden

Familie – of systeemopstelling in kleur

opstellingenkleurcursus
klik op de afbeelding om meer te lezen

 

Meer inzicht door kleur in een persoonlijke opstelling of reading. In deze cursus kun je dit leren.

Familieopstellingen, ook wel systemische werk,  is een methode dat door de psychotherapeut Bert Hellinger ontwikkeld is. Het doel is om mensen van hun spanningen, oude patronen, die soms generaties teruggaan, te bevrijden. Een opstelling kan ook gaan over je relatie, je werk, de opvoeding van je kinderen of over je gezondheid. Eigenlijk is er geen vraag die niet in een opstelling onderzocht kan worden.

In deze cursus leer je om in je persoonlijke consulten met deze methode te werken en maak je gebruik met de krachtige psychologie van kleur,  waarin we uitgebreid aandacht aan gaan besteden, coachtechnieken en kleurrijke inzichtkaarten die je bij deze cursus cadeau krijgt.
Deze cursus sluit heel goed aan als je al met tarot werkt.

Deze cursus duurt 3 woensdagavonden met als start 21 augustus. De volgende avonden zijn: 28 augustus en 4 september.
Is inclusief koffie, thee, materiaal, een mooi kleurrijk kaartendeck en een certificaat.

Maximaal 4 deelnemers.

aanmelden

wordswag_1531468077290